Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

WITHIN TEMPTATION IMAJU NOVI SINGL – „THE FIRE WITHIN“


14.12.2022.


 Holandski bend  WITHIN TEMPTATION objavio je  novi singl "The Fire Within“. Povodom objavljivanja nove pesme članovi benda su izjavili: "Još 2019. smo napisali 'The Fire Within', ali se nikada nije pojavila na albumu. Međutim, kako bismo vam još malo ulepšali praznično decembarsko raspoloženje, odlučili smo da je objavimo kao singl!! Uživajte!"



Singl od sedam inča "The Fire Within" sadrži i  instrumentalnu verziju pesme. Do 20. januara 2023. dostupan je u pretprodaji  u ograničenom tiražu od 666 pojedinačno numerisanih primeraka na narandžastom vinilu. Logično, s obzirom da je i objavljena uz igricu „Iron Maiden: The Legacy of The Beast“.



Poslednjih godina je  WITHIN TEMPTATION  pomerio fokus sa izdavanja albuma na izdavanje serije singlova  omogućivši  članovima benda da se prepuste kreaciji, da rade bez pritiska, uvek „sveže“ inspirisani. Objavili su u prethodnom periodu "Entertain You", "The Purge" i "Shed My Skin", singlove koji su svi oduševili njihove fanove, naišli na odličan prijem kritike u Evropi i dospeli na svetske top liste. 



U julu su WITHIN TEMPTATION objavili  muzički spot koji je režirao Jeb Hardwick i to za "Don't Pray For Me", četvrti singl sa predstojećeg albuma. Poslednji album grupe WITHIN TEMPTATION, "Resist", objavljen je u februaru 2019. u izdanju Spinefarm Records, specijalizovane hard rok izdavačke kuće Universal Music Group.



Posetite naš METROPOLIS SHOP, istražite našu bogatu ponudu hard rock i metal izdanja