Menu
Kalendar događaja
 • 18
  jul
  20h
  Maja E-Play
  DJ NIGHT
 • 19
  jul
  20h
  DJ Alek
  Discoteca +
 • 20
  jul
  21h
  Mihailo & Lena
  akustični nastup
 • 26
  jul
  20h
  DJ Milorad Milinković
 • 27
  jul
  21h
  Rok Bulevar
  akustični nastup
Hot in Shop

Vivaldi: "Četiri godišnja doba" u izvedbi Ljubomira Mihailovića & The Belgrade String Masters


01.7.2019.

Sa ponosom predstavljamo Vivaldijeva "Četiri godišnja doba (Le quattro stagioni)", skupinu četiri končerta grosa, u izvedbi  Ljubomira Mihailovića & The Belgrade String Masters - izdanje Metropolis Music.


Foto: Metropolis Music/David Vartabedijan

Solista na ovom izdanju, Ljubomir Mihailović (1962), je istaknuti srpski violinista i muzički pedagog, profesor na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Student Rajka Dojčinovića i Dejana Mihailovića u Beogradu, kao i Igora Ozima u Kelnu, koncertnu karijeru započeo je u osmoj godini. Kao solista i koncertmajstor Kelnskog kamernog ansambla nastupao je širom Evrope, u Izraelu, Peruu i drugim zemljama. 


Foto: Metropolis Music/David Vartabedijan

Na ovom snimku orkestrom The Belgrade String Masters („Majstori gudači”) diriguje Dejan Mihailović (1932–2016), dugogodišnji profesor violine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu i na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Prof. Mihailović je jedan od najuspešnijih violinskih pedagoga u istoriji srpskog muzičkog školstva. On je formirao čitavu plejadu izvrsnih violinista, među kojima su Tijana Milošević, Marija Špengler, Vesna Stanković, Jasna Maksimović, Mateja Marinković, Robert Lakatoš, Nemanja Radulović, Miloš Petrović, Stanko Madić, Marko Josifoski i mnogi drugi. 

Izdanje "Četiri godišnja doba (Le quattro stagioni)" dostupno je na svim većim digitalnim platformama.

Više o izdanju pročitati ovde.