Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

U2 - "Get Out Of Your Own Way"


06.11.2017.

U2 predstavljaju novi singl sa očekivanog studijskog albuma "Songs of Experience" čija objava se očekuje 01. decembra. Nova pesma nosi naziv Get Out Of Your Own Way, a dolazi nakon najavnog singla "You're The Best Thing About Me" i fejsbuk lajv videa za pesmu "The Blackout". Produkcijom nove pesme, baš kao i najavnog singla, bavili su se: Jacknife Lee, Ryan Tedder i Steve Lillywhite, a u produkciji ostatka albuma pridružili su im se Andy Barlow i Jolyon Thomas.


Singl Get Out Of Your Own Way naći će se na novom, 14. studijskom albumu “Songs of Experience“.Novi album dolazi u digitalnom i CD obliku i dvostrukom vinilu. U standardnom obliku nalazi se 13, dok ćemo u deluxe izdanju imati priliku da čujemo 17 pesama. Očekivano izdanje će naslediti album "Songs Of Innocence" iz 2014. godine.

"Songs of Experience" svojevrsni je nastavak albuma "Songs Of Innocence", s obzirom da pesme sa oba izdanja nalaze inspiraciju u poeziji Vilijama Blejka, pisane tokom 18. veka. Kako prethodno izdanje predstavlja iskustva i uzore benda iz 70-ih i 80-ih godina prošlog veka, "Songs of Experience" dolazi u formi intimnih pisama namenjenih mestima i ljudima, bliskim članovima benda.

Uz digitalnu pretprodaju albuma, irski rokeri objavili su i datume nove severnoameričke eXPERIENCE + iNNOCENCE turneje, koja počinje u maju 2018. godine.