Menu

The Weeknd, Rosalía - „Blinding Lights“ [Remix]


7. 12. 2020.

Dve muzičke senzacije The Weeknd i Rosalía udružili su se na remixu njegovog planetarnog hita „Blinding Lights“ kako bi proslavili prvu godišnjicu od izlaska numere, koja se našla na podjednako uspešnom albumu „After Hours“. Latino diva na ovoj saradnji radila je uporedo sa snimanjem novog materijala, koji će pratiti njen prethodni album „El Mal Querer“.
„Blinding Lights“ jedno je od najuspešnijih izdanja ove godine, a prema ostvarenim uspesima, obeležilo je i neke od najboljih rezultata svih vremena. Naime, numera se našla na prvom mestu Billboard Hot 100 Record Of The Year, a ujedno najduže vremena provela u Top 5 i Top 10 u istoriji ove liste, dugoj 62 godine.

 To su samo neki od zabeleženih uspeha, a ako bismo se osvrnuli na top liste i broj slušanja, nominacije i druga postignuća, lista bi bila nekoliko stranica dugačka.

 Abel Tesfaye odlučio je da u jednom od najkritičnijih trenutaka ove godine ipak objavi album „After Hours“ i na taj način značajno doprinese muzičkom spektru 2020. Album je debitovao na prvom mestu Billboard Top 200 i na toj poziciji proveo čak četiri nedelje.