Menu
Kalendar događaja
  • 15
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 16
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 17
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 18
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 22
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
Hot in Shop

THE CURE – NOVA VERZIJA STARE “ŽELJE”


26.11.2022.

U petak, 25. novembra objavljeno je specijalno reizdanje albuma „Wish“ grue „The Cure“. Ovo novo izdanje sadrži 3 kompakt diska sa ukupno 45 pesama od kojih su čak 24 do sada neobjavljene.

Prvi disk sadrži originalni album „Wish“ koji su, upravo za ovu priliku,  nedavno remasterizovali pevač Robert Smith i Miles Showell u Abbey Road studiju. Na drugom disku se nalazi 21 prethodno neobjavljen snimak (vokalni i instrumentalni) iz 1990. I 1991. godine, dok treći cd, između ostalih, sadrži četiri numera sa kasete „Lost Wishes“ iz 1993. godine. 

Podsećamo, originalno izdanje albuma „Wish“ objavljeno je 21. aprila 1992. godine, dakle pre nešto više od tri decenije. „Wish“ je najuspešnije izdanje benda u komercijalnom smislu, našao se na mestu broj 1 liste najprodavanijij u Britaniji, odnosno na poziciji broj 2 Billboard liste u Americi. Prodat je širom sveta u tiražu od preko milion primeraka. Najpopularnije pesmu sa ovog albuma su hitovi i danas – „Friday I’m In Love“, „High“, „A Letter to Elise“....

Posetite naš Metropolis Shop, nudimo vam veliki broj izdanja benda „The Cure“ i to na popustu.