Menu
Kalendar događaja
 • 07
  sep
  21h
  Zak Mišić
  promotivni akustični nastup
 • 13
  sep
  20h
  Cure Šure
  DJ NIGHT
 • 14
  sep
  21h
  Milica & Mihailo
  Veče posvećeno Amy Winehouse
 • 20
  sep
  21h
  DJ Tamarama
  Autumn Set
 • 21
  sep
  21h
  Tamara Ristić_KEZZ
  ekskluzivni solo nastup
Hot in Shop

Taylor Swift-"Lover"


24.8.2019.

Album koji je već ocenjen kao jedno od najzrelijih, ali i najzabavnijih izdanja Taylor Swift do sada, nosi jednostavan, ali upečtljiv naziv – „Lover“. Sedmi studijski album današnje pop zvezde broji 18 numera, a na njemu su radila Gremijem nagrađena imena kao što su Joel Little (Jonas Brothers, Shawn Mendes, Imagine Dragons) i Jack Antonoff (Lorde, Lana Del Rey, Sia).


Kako i sam naziv albuma sugeriše, među novim numerama dominiraju one romantične, bilo da je reč o tekstu ili ritmu. U odnosu na dosadašnja izdanja, Taylor je prikazala pravi put odrastanja, od školskih ljubavi, preko osvete, pa do zrelog prikaza svojih životnih stavova i prioriteta.

foto: universalmusic.rs


Pre nego što je „Lover“ predstavljen, pevačicini fanovi imali su prilike da čuju četiri singla koji su, kao i obično, rekordnom brzinom beležili veliki uspeh. Sve četiri numere - „Lover“, „You Need To Calm Down“, „The Archer“ i „ME!“ našle su se na novom albumu i podužoj listi novih naslova.

 
Novi album "Lover" uskoro stiže i na naše police u  Makedonskoj 21, a do tada pogledajte dostupni katalog izdanja Taylor Swift ovde.