Menu
Kalendar događaja
 • 14
  nov
  20h
  Nikola Čubrilo Band
 • 13
  nov
  20 h
  DJ Zelen Ban
 • 07
  nov
  20 h
  Soul Train Duo
  akustični nastup
 • 06
  nov
  20h
  DJ David Vartabedijan
 • 31
  oct
  20h
  DJ Blackjazzy
Hot in Shop

Taylor Swift - "evermore"


11. 12. 2020.

Najavivši novi album na svom Instagramu samo nekoliko sati pre njegovog izlaska, Taylor Swift rekla je da "jednostavno nisu mogli da prestanu da pišu pesme".


Deveti studijski album Taylor Swift – „evermore“ donosi 15 novih numera koje je autorka nazvala sestrinskim izdanjem njenog albuma „folklore“ koji je, takođe iznenadno, predstavila u julu ove godine. Na novom deluxe fizičkom izdanju doduše naći će se i dve bonus numere.

 „evermore“ zvukom se bez sumnje naslanja na prethodno izdanje, a i uspešna ekipa koja je radila na albumu ostaje nepromenjena - Jack Antonoff, Aaron Dessner iz sastava The National, kao i Joe Alwyn.
Kolege se pridružuju Taylor u tri saradnje – HAIM u „no body, no crime“, The National u „coney island“ i Bon Iver u „evermore“.

U ponoć je zajedno sa albumom izašao i spot za  numeru – „willow“, a jedna od najuspešnijih muzičarki na svetu ostavlja nas da ovog petka preslušavamo novi materijal, dok na novim godišnjim prejlistama upravo među prvim mestima nailazimo na prethodno objavljeni „folklore“.

evermore tracklist:

willow
champagne problems
gold rush
'tis the damn season
tolerate it
no body, no crime (feat. HAIM)
happiness
dorothea
coney island (feat. The National)
ivy
cowboy like me
long story short
marjorie
closure
evermore (feat. Bon Iver)
right where you left me (bonus track)
it's time to go (bonus track)