Menu

TAME IMPALA - "No Choice"


8. 12. 2021.

Uoči izdavanja „The Slow Rush“ deluxe box seta, Tame Impala predstavlja novi singl pod nazivom „No Choice“. Ova deluxe verzija izdanja će, kako u fizičkom tako i u digitalnom obliku, sadržati produžene verzije i remixe pesama, ali i dve potpuno nove B strane.



Album „The Slow Rush“, objavljen prošle godine, prešao je 1.5 milijardu slušanja na streaming platformama širom sveta. Izdanje, koje predstavlja duboku refleksiju vremenske prolaznosti, dobilo je mnogobrojna priznanja, a među njima je i nominacija za Grammy nagradu u kategoriji za najbolji alternativni album.

Kevin Parker, instrumentalista, tekstopisac, producent i autor ovog muzičkog projekta, postao je jedan od najuticajnijih glasova poslednje decenije. Zahvaljujući konstantnom interesovanju fanova, Tame Impala je uspeo da nastupa na nekim od najvećih festivala i da objavi četiri studijska albuma – „InnerSpeaker“, „Lonerism“, „Currents“ i, naravno, „The Slow Rush“. Kao tekstopisac i producent, Parker je sarađivao sa mnogim svetskim zvezdama, među kojima su The Weeknd, Travis Scott, SZA, Lady Gaga, Kanye West, Kali Uchis...

Nakon kratke pauze usled pandemije, Tame Impala se vraća nastupanju, pa je severnoamerički i evropski deo turneje najavljen za narednu godinu. Izlazak „The Slow Rush“ deluxe box seta se očekuje 18. februara.