Menu

SUNSHINE ODRŽALI KONCERT ZA PAMĆENJE (I ZA ZALJUBLJENE) - TRAŽILA SE KARTA VIŠE


16.02.2023.


 „Sunshine“ održali spektakularan koncert u rasprodatom Domu Omladine i pokazali zašto su jedan od najznačajnijih bendova „sa beogradskog asfalta“.



Pre tri decenije je Bane „momak iz bloka“ okupio bend, a pre 26 godina su održali prvi u seriji koncerata za Dan zaljubljenih. Koncertom u Domu Omladine 14. februara. „Sunshine“ su se na pravi način vratili tradiciji proslave ovog „praznika“. A „proslava“ je počela izuzetnim nastupima bendova podrške: „Bvana i džezeri iz lagune“ kao i „El Pre3idente“ su usijali atmosferu pred izlazak zvezda večeri – sedmočlane ekipe „Sanšajn“.

„Sanšajn“ su tokom „gotovo dva sata“ svirke izveli najveće hitove iz svoje trideset godina duge karijere: Miss J, Iza Horizonta, Misli Mene Gone, Žaklina Traži Sponzora, Priđi Mi Ti..... Ogromna energija sa bine dobila je adekvatan odgovor iz publike koja je sve vreme pevala uz bend koji se nekoliko puta vraćao na bis.  Na neki način smo se i vratili (na lep način) u  devedesete -  „loše godine sa sjajnom muzikom“ čiji su „Sanšajn“ možda čak i najbolji predstavnici.

Bilo je to jedno divno veče – ponovilo se!!!