Menu

Stigao je dugoočekivani "Rammstein" album


21.5.2019.


Deset godina nakon poslednjeg albuma, grupa Rammstein predstavila je istoimeni album koji se krije iza jednostavnog, a veoma moćnog vizuala. Sa težnjom da zapali sva naša čula „RAMMSTEIN“ donosi 11 novih numera.



Nakon predstavljenih singlova „Deutschland“ i „Radio“, kompletiran je album koji stiže čak deset godina nakon prethodnog „Liebe ist für alle da“, koji je dugo bio pod lupom muzičke javnosti. I ovog puta, Rammstein je spreman da pomeri granice. Kako navodi Metal Hammer, u ovoj grupi nema prostora za kompromis. Svi njeni članovi imaju jednako pravo glasa, pa je dovoljno jedno „ne“ i ideja pada u vodu. Sve to oslikava se u novom materijalu koji su nam predstavili.


„Kada želimo da uđemo u studio ili napišemo album, to nije nešto što traje nekoliko nedelja. Zato unapred pomno razmišljamo o tome da li zaista imamo snage i izdržljivosti da to uradimo. Na kraju dana, nikad ne znamo gde ćemo završiti. Uvek je avantura sa nama“, objašnjava Richard Z. Kruspe.




"Razumem fanove kojima ne prija dugo čekanje. Ipak, potrebno je neko vreme da budemo zaista dobri. To je uvek naš standard: da izučemo maksimum iz svake note", dodaje Christoph Schneider.




Nove numere grupa će uskoro izvoditi i uživo – 27. maja započinju veliku stadionsku turneju, za koju se već sada može reći da je većinom rasprodata. Najbliže nama nastupi će 8. i 9. juna u Minhenu, a zatim 22. i 23. avgusta u Beču.

„RAMMSTEIN“ tracklist:

1. DEUTSCHLAND

2. RADIO

3. ZEIG DICH

4. AUSLÄNDER

5. SEX

6. PUPPE

7. WAS ICH LIEBE

8. DIAMANT

9. WEIT WEG

10. TATTOO

11. HALLOMANN

Album "Rammstein" u pretprodaji po promo ceni možete poručiti ovde.