Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

SMOKE’N’SOUL uskoro i na vinilu!


18.10.2017.

Album "Soul Infected" rege benda Smoke'n'Soul, digitalno izdanje Metropolis Music, koji možete da nabavite na svim većim digitalnim platformama, uskoro će biti dostupan i na vinilu! U prostorijama Muzičke kuće Metropolis, Ugovor o izdavanju ploče su potpisali Miloš Iković u ime benda i predstavnici izdavačke kuće Metropolis Music.
 
SMOKE’N’SOUL je već punih trinaest godina jedan od najautentičnijih predstavnika domaće muzičke scene koja se bavi stvaranjem i izvođenjem originalnih autorskih reggae pesama u kojima je prisutan uticaj roots-a, dub-­a, dancehall-­a, funk-­a i srodnih pravaca.
 
Sastav je više puta nagrađivan. Jedna od nagrada je proglašenje od strane MINISTARSTVA KULTURE SRBIJE, DOMA OMLADINE GRADA BEOGRADA i stručnog žirija za NAJBOLJI DEMO BEND SRBIJE za 2003. godinu u konkurenciji od preko 300 bendova iz cele države.
 
Višegodišnji nastupi po festivalima (EXIT, SOČA RIVER SPLASH, ISTRA in REGGAE, REFRESH, TRENCHTOWN, REGGAE SERBIA FEST, BABEL FESTIVAL, VRAČAR ROCKS...), kako na prostorima naše države tako i u inostranstvu (Slovenija, Crna Gora, Hrvatska, Madjarska...) i saradnja sa stranim izvođačima (Julian Marley, Prince Alla, Wenti Wadada...) čine bend zvaničnim predstavnikom domaće scene na inostranim prostorima.