Menu
Kalendar događaja
 • 21
  feb
  20h
  DJ Vlada Jet
  Veče australijskog roka - 40 godina bez Bona Skota
 • 22
  feb
  21h
  Tennessee Wankers
  Elvis tribute projekat
 • 28
  feb
  21h
  Lola & Lazar Duo
  koncertni nastup
 • 01
  mar
  21H
  Nebojša Simeunović Sabljar (Dža ili Bu)
  solo akustik
 • 04
  mar
  20h
  Dj Zdenko Kolar (ex VIS IDOLI),
  Veče posvećeno Vladi Divljanu
Hot in Shop

Skip Marley objavio je video za singl "Slow Down"


6.1.2020.

Rege zvezda u usponu i unuk Bob Marley-a, Skip Marley, u saradnji sa  R&B pevačicom HER, objavio je video za singl "Slow Down".


Dobitnica Gremi nagrade za R&B pevačicu i talentovani rege izvođač, pružili su nam u ovoj numeri najbolje od oba žanra. Pesma se prvi put pojavila u novembru u izdanju Tuff Gong/Island Records. Nakon što je napisao pesmu uz pomoć  Nasir Atweh i Bibi Bourelly, Marley je potražio saradnika koji bi mogao deliti njegovu ljubav i energiju prema muzici.


"Kada sam napravio pesmu, pitao sam se ko bi mogao da bude saradnik i onda sam pomislio na HER zato što volim njen vajb i energiju. Čim sam čuo (završenu) numeru, zaljubio sam se."

U režiji Lacey Duke-a, video za numeru "Slow Down" snimljen je u Njujorku i predstavlja odu ljubavi. Marley je takođe nagovestio da će objaviti i akustičnu verziju ove pesme.

"Slow Down" prati niz singlova koje je Marley objavio u protekloj godini, uključujući solo numeru "Enemy", numeru  "That's Not True" u  kojoj je učestvovao njegov ujak - Damian "Jr Gong" kao i pesmu "Can't Take It From Me" u saradnji sa Major Layer.

Marley je nagovestio da novi album izlazi početkom 2020. godine.