Menu
Kalendar događaja
 • 14
  nov
  20h
  Nikola Čubrilo Band
 • 13
  nov
  20 h
  DJ Zelen Ban
 • 07
  nov
  20 h
  Soul Train Duo
  akustični nastup
 • 06
  nov
  20h
  DJ David Vartabedijan
 • 31
  oct
  20h
  DJ Blackjazzy
Hot in Shop

Sam Smith - "Love Goes"


2.11.2020.

Pop izvođač Sam Smith objavio je novi album - "Love Goes". Prethodno objavljeni singlovi „My Oasis“, na kome se pridružuje Burna Boy i „Diamonds“ jasno uvode u iskrenu i potpuno nesputanu priču o ljubavi o kojoj je reč u 11 novih pesama.

„Poslednje dve godine bile su najeksperimentalnije ikada, lično, ali i muzički. Po svakom ulasku u studio, postojalo je obećanje da je samo nebo granica. Rezultat je bio tako magičan, a tako terapeutski i ZABAVAN. Ova ljubav prema muzici je izuzetno široka i sva „guilty pleasures“ pretvorila su se samo u „pleasures“. Nema krivice, nema srama, samo ljubav prema pevanju, stvaranju i plesanju. Slušajte ove pesme otvorenog srca i tretirajte svaku pesmu kao drugačiji cvet iz bašte, zabavite se. Nadam se da će vas nasmejati, jer to bude i u meni“, poručuje Sam Smith.


izvor: universalmusic.rs / Alasdair McLellanNa albumu „Love Goes“ radila su, kao i do sada, neka od najvećih imena u industriji – Steve Mac (Ed Sheeran, Celine Dion), Shellback/MXM (Robyn, Pink, Britney Spears), Labrinth, genijalni Stargate,  Sam-ov prijatelj Guy Lawrence (Disclosure) i dugogodišnji saradnik Jimmy Napes. Upravo oni bili su zaduženi za numere koje su stvarane u protekle dve godine, sa zadatkom da svaka od njih ispriča svoju jedinstvenu priču.


„Love Goes“ tracklist

Young
Diamonds
Another One
My Oasis (feat. Burna Boy)
So Serious
Dance (‘Til You Love Someone Else)
For The Lover That I Lost
Breaking Hearts
Forgive Myself
Love Goes (feat. Labrinth)
Kids Again

 Bonus numere

Dancing With A Stranger (Sam Smith & Normani)
How Do You Sleep?
To Die For
I’m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)
Fire On Fire
Promises (Calvin Harris & Sam Smith)


Sam Smith - katalog dostupnih izdanja pogledajte ovde.