Menu
Kalendar događaja
 • 30
  nov
  21h
  ZONA B
  Metropolis Blues Fest 3
 • 04
  dec
  13h
  Promocija albuma "Jednina" grupe GOBLINI
 • 05
  dec
  20h
  DJ Vlada Pejak
  Metropolis Blues Fest 3
 • 06
  dec
  21h
  ICE CREAM MAN
  Metropolis Blues Fest 3
 • 07
  dec
  21h
  SUBWAY & Mirko Tomić
  Metropolis Blues Fest 3
Hot in Shop

SAM SMITH - „How Do You Sleep?“


19.7.2019.

Novi singl i spot Sam Smitha nose naziv „How Do You Sleep“, a na njima su sa svetskom zvezdom radili poznati tekstopisac i producent Max Martin, kao i Savan Kotecha i ILYA.

Uključujući i video koji je režirao Grant Singer, dok je za koreografiju bio zadužen Parris Goebel, ova ekipa profesionalaca još jednom je predstavila pop spektakl. Kao i do sada, dominantnu poziciju zauzima pevačev prepoznatljivi glas.izvor: universalmusic.rs_credit Maddie West

O izdanju koje osvaja već na prvo slušanje, a praćeno videom koji poziva gledaoca da koreografiju isprati u svakom koraku govori i pevač.


„Ove godine, i privatno i muzički, osećam se tako slobodno. Zabavio sam se više nego ikada do sada snimajući ovu numeru i ovaj spot. Vreme je da zaigramo, dragi moji“, naglašava Sam Smith.„How Do You Sleep?“ nadovezuje se na pevačev poslednji singl, numeru „Dancing With A Stranger“ koju je predstavio u saradnji sa Normani, a koja do sada broji više od milijarde preslušavanja širom sveta.

 U toku dosadašnje karijere, prodato je više od 22 miliona Samovih albuma, a čak sedam puta njegovi singlovi su bili broj jedan na UK chart-u, uključujući i numeru „Writing’s On The Wall“. To je bio prvi put da pesma iz filma „James Bond“ zauzme ovakvu poziciju, što ujedno upisuje Sam Smith-a u Ginisovu knjigu rekorda. Osim toga, u njegovoj kolekciji nalaze se čak četiri Grammy-a, tri BRIT nagrade, Academy Award i Golden Globe za najbolju originalnu numeru, ponovo „Writing’s On The Wall“.