Menu

Rod Stewart objaviće novi album pod nazivom „Blood Red Roses“


24.7.2018.

Rod Stewart je najavio izlazak njegovog 30. studijskog albuma „Blood Red Roses“ 28. septembra u izdanju Decca i Republic Records. Ovaj album nastavlja veličanstveni put prethodnika „Another Country“ (2015), koji se širom sveta prodao u milionima primeraka. Prvo slušanje „Blood Red Roses“ je bilo 19. jula na BBC Radio 2, a prvi singl koji će izaći sa istoga, numera „Didn't I“ je opisana kao pesma o šteti koju može da napravi upotreba narkotika, ali sa roditeljske tačke gledanja.

„Blood Red Roses“ nastavlja poslednje poglavlje u Stjuartovoj epohalnoj karijeri, gde se umetnik vraća pisanju pesama i pričanju priča, pritom zabavljajući mnogobrojnu publiku perfektnim „živim“ nastupima. Album je producirao Kevin Savigar, dugogodišnji Rodov saputnik i sadrži nove Stjuartove pesme i nekoliko obrada.

 „Ja uvek mislim da napravim album za nekoliko prijatelja i ovaj ima tu intimnost“ izjavio je sam Rod Stewart. „Iskrenost i poštenje su najvažnije stvari u životu, a isto vam je i kod pisanja pesama."



Umetnik koji je do sada u karijeri prodao više od 200 miliona albuma i singlova širom sveta ove godine je nastavio sa serijom koncerata pod nazivom ROD STEWART: THE HITS RESIDENCY u Las Vegasu. Ovaj šou je pogledalo već pola miliona ljudi od 2011. godine, a Rod je tu izvodio velike himne svoje karijere „Maggie May“, „Do Ya Think I'm Sexy“, „Hot Legs“...

Rod Stewart do kraja 2018. godine ide na severnoameričku turneju, sa specijalnom gošćom Cindy Lauper. Nakon toga se 21. novembra vraća u Las Vegas, sa još šest potvrđenih koncerata u Caesar's Palace.  

Lista pesama na novom albumu „Blood Red Roses“

1. Look In Her Eyes
2. Hole In My Heart
3. Farewell
4. Didn’t I
5. Blood Red Roses
6. Grace
7. Give Me Love
8. Rest Of My Life
9. Rollin’ & Tumblin’
10. Julia
11. Honey Gold
12. Vegas Shuffle
13. Cold Old London

Deluxe edition bonus pesme:

1. Who Designed The Snowflake
2. It Was A Very Good Year
3. I Don’t Want To Get Married


Dok nestrpljivo očekujemo novi album Rod Stewart-a, pogledajte katalog njegovih prethodnih dostupnih albuma.