Menu

ROBBIE WILLIAMS NAJAVIO KONCERTE U PULSKOJ ARENI!


01.12.2022.


Jedan od najvećih i najtiražnijih pop izvođača svih vremena Robbie Williams održaće sledećeg leta (27. i 28. juna ) koncerte u pulskoj Areni. Koncerti su deo turneje “XXV” koju će Robbie započeti sa dva koncerta u Bolonji u januaru 2023. godine. 



Williams je u avgustu  objavio album “XXV” sa “svežim” verzijama svojih najvećih hitova kao što su “Feel”, “Angels”, “MIllenium”, “The Road to Mandalay”….  i na taj način obeležio četvrt veka svoje neverovatne solo karijere. Zahvaljujući ukupnom tiražu od preko 75 miliona prodatih nosača zvuka spada među natiražnije izvođače ikada. U okviru turneje  koja  takođe nosi naziv “XXV” Robbie neće posetiti Srbiju, zato je za fanove iz Srbije, pored Budimpešte I Beča, možda najbolja prilika da pogledaju koncert upravo u Puli, na jednom od najlepših koncertnih prostora u Evropi, u 2000 godina starom amfiteatru pulske Arene. 



Koncerti u Puli su poslednji u okviru evropskog dela turneja, nakon njih se Robbie I ekipa “sele” na Novi Zeland. Ono što je sigurno je da će za sve koncerte vladati veliko interesovanje, možda se Williamsu ponovi uspeh iz 2006. godine kada je ušao u Ginisovu Knjigu Rekorda prodavši 1,6 miliona ulaznica u samo jednom danu. Beograd je posetio devet godina kasnije, 17. juna 2015. godine.
Posetite Metropolis Shop, pogledajte našu ponudu diskova ovo sjajnog izvođača