Menu
Kalendar događaja
 • 30
  maj
  20h
  DJ Ivan Jevtović
 • 23
  maj
  20 h
  DJ David Vartabedijan
  25th BIRTHDAY BASH!!!
 • 16
  maj
  20h
  DJ ALEK
  Discoteca+
 • 09
  maj
  20:05h
  DJ David Vartabedijan
 • 14
  mar
  20h
  DJ David Vartabedijan
Hot in Shop

RECORD STORE DAY & NIGHT U MUZIČKOJ KUĆI METROPOLIS


4.4.2019.

U subotu 13. aprila u Muzičkoj kući Metropolis, Makedonska 21, obeležavamo internacionalni Record Store Day (svetski dan nezavisnih prodavnica ploča). Od 9h pa sve do ponoći (verovatno jedini Record Store Night u svetu) u MKM možete da kupite omiljena izdanja uz 30% popusta na vinil i cd boks setove, a čekaju vas i brojna druga iznenađenja, kako u MKM-u tako i na našem online shop-u!

Tokom celog dana za gramofonima će se smenjivati DJ Dejan Ilijić (EYOT)DJ Vandertech, DJ Gvozden (Kristali), DJ David Vartabedijan i DJ Ivan Jevtović.

 Specijalno na Record Store Day biće objavljen „DYAD“ novi solistički album Dejana Ilijića (EYOT), koji će ovom prilikom biti gost Muzičke kuće Metropolis i potpisivati svoje izdanje u periodu od 11:30 - 12:30h.

U 21h počinje sjajan nastup novosadskih Vinyl Act. Duo VINYL ACT su nesvakidašnja mešavina svirke i DJ programa. Oni kombinuju puštanje muzike sa gramofonskih ploča koju prate majstorskim Scratch-om i gitarskim deonicama. Ovakvim jedinstvenim sešnom, odsvirane numere nam predstavljaju u potpuno drugačijem svetlu i otvaraju nam sasvim nove percepcije zabave. Vinyl Act stavljaju akcenat na muziku koja pokreće na ples. Tako su napravili idealan spoj za nastupe po klubovima, ali i za velike bine na kojima stvaraju odličnu atmosferu. Set lista se sastoji od NU Funk-Disco-Latin-Urban-Breaks numera koje će, u kombinaciji sa eklektičnom svirkom, zasigurno razmrdati publiku.

 Obucite plesne cipelice i ne propustite ovaj nesvakidašnji vinil i instrumentalni susret druge vrste!