Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

Puno posla za THE CHEMICAL BROTHERS


11.6.2019.

Pioniri elektronskog zvuka THE CHEMICAL BROTHERS zakazali su za 30. novembar do sada najveći koncert u tridesetogodišnjoj karijeri  u 02 Areni u Londonu.  Istovremeno su najavili i reizdanje kultnog albuma SURRENDER koji je objavljen pre tačno dve decenije, a objavili su i novi spot za numeru Eve Of Destruction, sa aktuelnog albuma NO GEOGRAPHY.

Prošireno, luksuzno reizdanje albuma "Surrender" planirano je za 18. oktobar u izdanju VIRGIN EMI i na njemu će se naći pesme sa orginalnog izdanja uz, do sad neobjavljene, verzije pesama, probrane remikse, ali i DVD sa legendarnog koncerta na Glastonburiju 2000. godine. Ovo izdanje će biti objavljeno u pakovanju od  4 vinila, odnosno 3 cd-a i DVD.

U međuvremenu, dok traju pripreme za najavljeni koncert i album,  bend je objavio novi video. Radi se o pesmi Eve Of Destruction koja otvara njihov aktuelni, širom sveta odlično prihvaćen album NO GEOGRAPHY.  U poslednje dve godine ova numera je neizostavni deo njihovog repertoara. U pesmi gostuju norveška pevačica Aurora i japanski reper Nene. Video je objavljen neposredno pred njihova nastup na ovogodišnjem Glastonburi festivalu.





Novi album NO GEOGRAPHY kao i druga ostvarenja grupe THE CHEMICAL BROTHERS možete kupiti ovde.