Menu
Kalendar događaja
  • 15
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 16
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 17
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 18
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 22
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
Hot in Shop

PROMOCIJA ALBUMA " SWING 011 " SRĐANA POPOVA


3.11.2022.

U muzičkom lokalu Metropolis Music u utorak je održana koncertna promocija albuma „Swing 011“ Datum promocije, 1.novembar nije bio slučajno izabran. U pitanju je ozbiljna okrugla brojka, 30 godina kako se Srđan Popov bavi rokenrol muzikom. 

Na samom početku brojnoj publici se obratio poznati rok kritičar Bane Lokner uputivši, s pravom, bendu niz pohvala na račun dosadašnjeg rada I upravo objavljenog albuma. Poneseni rečima koje svakako prijaju, Srdjan Popov i njegov bend su poletno izneli kompozicije sa albuma „Swing 011“, energično i u jednom dahu. 




Počeli su, naravno, sa zvanično prvim singlom, „Devojko mala“, a nastavili  sa „Na morskome plavom žalu“, „Biondinom“ i „Stoj Džoni“, na koju su se nadovezale „Čamac na Tisi“,“Marina“,“Stari kontrabas“, „Život je maskenbal“, „O kakav mesec“ i „Majestic Melody“, uz razigrani zvuk gitara i saksofona. 



Za kraj bend je odao počast i posvetu nedavno preminulom Džeri Li Luisu, jednom od začetnika rokenrol žanra, kompozicijom „Whole Lotta Shakin’ Going On“. Srđan Popov nas je na trenutak,  muzikom i atmosferom, preneo u neko lepše, romantičnije i sigurnije vreme.Do sledeće prilike.... Uskoro, nadamo se.