Menu
Kalendar događaja
 • 14
  sep
  21h
  Milica & Mihailo akustik duo
  Veče posvećeno Amy Winehouse
 • 15
  sep
  20h
  Dare & Mare
  Leteći DJ cirkus
 • 21
  sep
  20h
  Veče posvećeno Milanu Mladenoviću
  Film "Limunovo drvo" i DJ Ivan Jevtović
 • 22
  sep
  21h
  Frano Lasić & Lole le Breton
 • 28
  sep
  20h
  KŠ! DUO
  DJ veče
Hot in Shop

Pisac Igor Marojević objavljuje svoj prvi album


27.6.2018.

Pisac Igor Marojević potpisao je ugovor sa izdavačkom kućom Metropolis Music o objavljivanju svog prvog samostalnog albuma pod naslovom "Da se ne zameri". 


Srpski književnik se u drugoj polovini osamdesetih i ranih devedesetih bavio rokenrolom, kada je i publikovao kasetu sa svojom tadašnjom grupom „Stvarno kvarno“. 

Album „Da se ne zameri“ sadrži devet autorskih numera i jednu obradu. Unutar svog solističkog materijala, Marojević je glavni vokal, a svira i bas i ritam gitaru, kao i nekoliko solo-deonica, dok je posebno značajan gost albuma u tom segmentu Nenad Pejović iz grupe Kanda, Kodža i Nebojša. Osim devet kompozicija i tekstova, pisac je učestvovao u stvaranju dela aranžmana, u čemu je, između ostalih, sarađivao i sa liderom grupe „Generacija 5“, Draganom Jovanovićem Krletom. Producent albuma i potpisnik glavnog dela aranžmana jeste Milan Milosavljević Burda, u čijem studiju u Beogradu je snimanje trajalo od kraja septembra 2017. do početka juna 2018.

Planirano je da, u izdanju Metropolis Music, CD Igora Marojevića bude objavljen u septembru ove godine. Za taj mesec očekuju se i odgovarajuća konferencija za štampu praćena promocijom singla „Nikad brate“, kao i beogradski koncertni nastup pisca i njegovih najbližih saradnika.