Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

Održana promocija albuma "Da se ne Zameri" Igora Marojevića


27.9.2018.

U Muzičkoj kući Metropolis danas je održana promocija albuma “Da se ne zameri”, pisca i rokera Igora Marojevića u izdanju Metropolis Music . Na promociji su govorili Bane Lokner, Milan Milosavljević Burda-producent albuma i Igor Marojević.




Krajem osamdesetih i početkom devedesetih, pisac Igor Marojević se bavio i rokenrolom. Bio je pevač, teksopisac i kompozitor benda „Stvarno kvarno“ sa kojim je objavio istoimeni album 1991. godine. Album „Da se ne zameri“ u izdanju Metropolis Music,  sažima njegov muzički rad u međuvremenu. Marojević potpisuje sve kompozicije i tekstove, osim jedne obrade za koju je uradio aranžman. Glavni aranžer je producent Milan Milosavljević Burda, u čijem beogradskom studiju je album i snimljen.



Muzičko izdanje “Da se ne zameri” Igora Marojevića prati i njegova najnovija knjiga “Tuđine” (izdavačka kuća “Laguna”) koja od danas može da se kupi i u Muzičkoj kući Metropolis, Makedonska 21.


Za singl Nikad brate koji se nalazi na njegovom novom album, Marojević je snimio spot koji premijerno možete pogledati ovde.




Nikad brate, Igor Marojević



Izdanje Da se ne zameri možete kupiti ovde.