Menu

„OČEKUJTE NEŠTO ŠTO JOŠ NISTE ČULI, OD MENE, ZA VAS“ PORUČUJE ZORAN PREDIN PRED BEOGRADSKI KONCERT


31.05.2023.


Jedan od najznačajnijih kantautora sa ovih prostora, legendarni Zoran Predin, nastupiće u petak, 2. juna, od 21 sat  u Velikoj sali Doma omladine Beograda.


U okviru koncerta „Na svojoj strani“ Predin & Trio će premijerno, u potpuno novom ruhu i sa novom postavom (trio čine bas, klavijatura i violina) izvesti neke od najvećih hitova grupe Lačni Franz, pesme sa svojih solo albuma, odsviraće i numere koje se godinama nisu našle na repertoaru, a kako sam kaže „pokloniće se Arsenu, Bregi….“ Biće to svojevrsni „best of“ program, naravno, začinjen njegovim specifičnim humorom i neodoljivim šarmom.

Slovenački pevač, tekstopisac, kompozitor i kantautor Zoran Predin rođen je 16. juna 1958. godine u Mariboru. Popularnost širom jugoslovenskih prostora je stekao tokom osamdesetih sa grupom „Lačni Franz“ koju je osnovao 1979. godine. Pored matičnog benda sarađivao je sa mnogim, najpoznatijim muzičarima sa ovih prostora. Piše muziku za film i pozorište, objavio je četiri knjige sa tekstovima pesama. Zbog autentičnog pesničkog izraza nazivan je  „novotalasnim Arsenom Dedićem“.

Ulaznice po specijalnoj ceni od 2500,00 dinara (na dan koncerta 3.000,00) su dostupne na svim prodajnim mestima tickets.rs. Ulaznice kupljene za koncert koji je trebalo da se održi 18. maja važe i za novi datum. U prodaji je ograničeni broj ulaznica – svega 499. Mesta su numerisana.
Fotografija: Marina Pešić / Moć muzike