Menu
Kalendar događaja
 • 29
  nov
  21h
  PRVI VOKAL METROPOLISA 2.0 - 8. TAKMIČARSKO VEČE
  KARAOKE NIGHT by IGOR BRAKUS i NEMANJA STOJŠIĆ NEMKE
 • 30
  nov
  21h
  REBEL YELL DJ NIGHT
  BILLY IDOL - 68. ROĐENDAN
 • 01
  dec
  20h
  DOMAĆICA
 • 02
  dec
  20h
  GET IT ON - GLAM ROCK
  Veče "glem roka" -od 70-ih do danas - T. Rex, Slade, Sweet, Bon Jovi, Motley Crue, David Bowis, The Struts, Maneskin......
 • 03
  dec
  20h
  I DALJE SE KOTRLJA
  Veče posvećeno grupi THE ROLLING STONES
Hot in Shop

OBJAVLJEN I VIDEO ZA "NOW AND THEN", POSLEDNJU PESMU BITLSA


05.22.2023.


U režiji Petera Jacksona objavljen je spot za poslednju pesmu grupe "The Beatles" - "Now and Then". U izuzetno emotivnom spotu se, zahvaljujući veštačkoj inteligenciji, pojavljuju i John Lennon i George Harrison.Pesmu je napisao John Lennon sedamdesetih godina. njegova udovica Yoko Ono je 1994. godine dala Paulu kasetu sa demo snimcima među kojima se nalazila i navedena pesma. Pored nje tu su bile i "Real Love" i "Free as a Bird" koje su naknadno objavljene.  U slučaju pesme "Now and Than" to nije bilo moguće zbog tehničkih nedostataka. Zahvaljujući veštačkoj inteligenciji to je moguće sada. McCartney je, govoreći o procesu stvaranja, naglasio da je najsavremenija tehnologija korišćena kako bi se glas Johna lennona "izvukao" iz starog demo snimka da bi se završila pesma. 

U spotu se pojavljuju "sadašnji" Paul McCartney i Ringo Starr ali i njihove "mlađe verzije", dok su uz pomoć veštačke inteligencije "dodati" i George Harrison i John Lennon.

Posetite naš METROPOLIS SHOP, istražite našu pnudu albuma grupe THE BEATLES.