Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

Novi singl Marije Žeželj u MKM!


29.06.2017.

Marija Žeželj, velika internet zvezda, objavila je svoj prvi singl "Dance Like Nobody's Watching" za izdavačku kuću Universal Music Serbia.


Rođena u Novom Sadu 1999. godine, karijeru kao jutjuberka Marija je započela januara 2015. godine objavivši prvi video sadržaj na svom YouTube kanalu. Nakon samo par meseci, njeni video sadržaji o modi i lepoti dostigli su veliku gledanost, a broj pratilaca i fanova na društvenim mrežama ( Facebook, Instagram, Twitter) sve više raste. Ove godine zabeleženo je da 273.000 mladih ljudi prati i podržava ovu talentovanu jutjuberku.

Marija je svoju kreativnost prenela i na papir, oprobavši se kao spisateljica. 2016. godine objavila je prvi roman "Moj slatki život" koji govori o tinejdžerskom životnom dobu - o problemima i pitanjima sa kojima se mladi susreću.

Muzičku karijeru Marija je započela u Beču, na probnom snimanju u studiju austrijskog producentskog para “Popmache”. S obzirom da je pokazala pevačko umeće, potpisala je ugovor sa izdavačkom kućom Universal Music Serbia i obradovala svoje verne fanove objavivši pesmu “Dance Like Nobody’s Watching” za koju je snimljen video spot i nalazi se na njenom VEVO kanalu. Trenutno je spot dostigao 6,8 miliona pregleda.

Singl je objavljen i na CD-u i možete ga nabaviti u Muzičkoj kući Metropolis ili klikom na: