Menu
Kalendar događaja
 • 10
  jan
  20h
  DJ Vlada Jet
  Veče posvećeno Dejvidu Bouviju
 • 11
  jan
  21h
  AZRA EL
  Azra tribute bend
 • 13
  jan
  20h
  DJ Zelen_Ban
  funk, disco, rock & electro
 • 17
  jan
  20h
  DJ David Vartabedijan
  '80s & '90s ROCK MUSIC
 • 18
  jan
  21h
  DUO MRKEY & ROXY
  '80 & '90
Hot in Shop

Novi singl i spot LP Dua –“Prince de Galles”!


30.8.2019.

Nakon što su predstavili “Analog Love”, prvi singl sa predstojećeg albuma „Duality“, LP Duo, Sonja Lončar i Andrija Pavlović objavljuju drugu numeru i spot simbolično nazvane „Prince de Galles“.


Dinamičnu kompoziciju za dva hibridna klavira upotpunio je podjednako interesantan video spot u režiji Darka Nikolića i montaži Stevana Marića, a uz autorsku koreografsku postavku internacionalno priznate plesačice Dunje Jocić.


„Kompozicija je nastala kao inicijativa naših prijatelja i kolega, pre svega koreografkinje Dunje Jocić i reditelja Darka Nikolića, koji su nas pozvali i izjavili želju da zajednički uradimo nešto. Gledali smo na to kao na mali zadatak i kompozicija je jako brzo i spontano nastala. Naziv je inspirisan dezenom sa mog sakoa, jer da je kompozicija crtež, bila bi ista kao taj poznati dezen“, objašnjava Sonja Lončar.
LP Duo album „Duality“ u izdanju Universal Music Serbia, u pretprodaji je na svim dostupnim servisima, kao i na ploči i CD-u na našem online shop-u, sa zvaničnim izlaskom 20. septembra, a pored „Analog Love“ i „Prince de Galles“, do tada će biti predstavljen još jedan digitalni singl.

 Album po prvi put na jednom mestu okuplja autorske kompozicije pisane za izvođenje na hibridnim klavirima LP Dua, potpuno novom instrumentu razvijenom tokom istraživačkog projekta Quantum Music, pa spajajući digitalno i akustično, tehnologiju i kreaciju, LP Duo donose jedinstvenu inovaciju u komponovanju i izvođenju nove klavirske muzike.

 LP Duo je 27. avgusta održao koncert u okviru Yellow Lounge - Deutsche Grammophon programa u Salzburgu, kada su internacionalnoj publici predstavili album „Duality“.


„Prezadovoljni smo atmosferom u Salzburgu i veoma smo zahvalni publici na sjajnim reakcijama i emocijama koje su pokazali prema našim delima. Nastala je lepa intimna atmosfera i bilo je pravo zadovoljstvo svirati.“, ističu LP Duo.Album "Duality"  na CD-u i ploči  u pretprodaji po promo cenama poručite ovde