Menu
Kalendar događaja
 • 21
  feb
  20h
  DJ Vlada Jet
  Veče australijskog roka - 40 godina bez Bona Skota
 • 22
  feb
  21h
  Tennessee Wankers
  Elvis tribute projekat
 • 28
  feb
  21h
  Lola & Lazar Duo
  koncertni nastup
 • 29
  feb
  21h
  Nebojša Simeunović Sabljar (Dža ili Bu)
  solo akustik
 • 04
  mar
  20h
  Dj Zdenko Kolar (ex VIS IDOLI),
  Veče posvećeno Vladi Divljanu
Hot in Shop

Novi singl Billie Eilish


15.11.2019.

Kraj najznačajnije godine u svojoj karijeri Billie Eilish obeležava novim emotivnim singlom pod nazivom „everything i wanted“. Pesma koju su ona i njen brat Finneas pisali jedno drugom, nastala je delom u njihovom studiju u Highland Parku i delom na turneji ovog leta, te predstavlja savršen pečat na ovogodišnjem uspehu Billie i Finneasa kao njenog saradnika tekstopisca i producenta.

„Ovo je pesma koju smo brat i ja pisali jedno o drugom“, objašnjava Billie. „Bez obzira na to šta se dešava, uvek smo bili i bićemo tu da stvari učinimo boljima“.Foto: universalmusic.rs


Ranije ove godine, kantautorka i muzičarka je predstavila svoj prvi album „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?“ koji je debitovao na prvom mestu Billboard 200 liste, a prvo mesto na Billboard Hot 100 listi zauzeo je njen singl „bad guy“, koji je prethodnih meseci sa razlogom okupirao, kako globalne, tako i domaće radio stanice.

Album „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?“ trenutno je najprodavaniji debi album 2019. godine i najveći debitantski uspeh u Severnoj Americi čitave ove decenije, uključujući i ženske i muške izvođače.

Njega su u celosti napisali i producirali sedamnaestogodišnja Billie i njen brat Finneas, koji su gotovo celu prethodnu godinu proveli radeći u pokretu ili snimajući kod kuće, kad god su za to imali prilike.