Menu
Kalendar događaja
 • 14
  nov
  20h
  Nikola Čubrilo Band
 • 13
  nov
  20 h
  DJ Zelen Ban
 • 07
  nov
  20 h
  Soul Train Duo
  akustični nastup
 • 06
  nov
  20h
  DJ David Vartabedijan
 • 31
  oct
  20h
  DJ Blackjazzy
Hot in Shop

Novi album Taylor Swift - „folklore“


24.7.2020.


Da njen nesagledivi uspeh dolazi sa razlogom, Taylor Swift nam dokazuje u svakoj od ovakvih situacija. Ona je juče na svojim društvenim mrežama iznenadno najavila album „folklore“, a on je slušaocima dostupan već sada, manje od 24 sata nakon toga.

 Njen osmi album broji 16 novih pesama, koje je pevačica i autorka napisala u izolaciji. Da nije gubila ni trenutka, pokazuje činjenica da je „folklore“ već sada tu.

„U izolaciji je moja mašta otišla daleko i ovaj album je rezultat – kolekcija pesama i priča kroz koje teče moja svest. Uzevši olovku, pobegla sam u fantaziju, istoriju i sećanje. Ispričala sam ove priče najbolje što sam mogla, sa svom ljubavlju i propitivanjem koje zaslužuju. Sada je na vama da ih prosledite dalje“, objašnjava Taylor.


izvor: universalmusic.rs

credit: Beth Garrabrant

Ona je otkrila i da se čitava priča rodila spontano, kako je nastala i bajkovita vizuelna strana ovog albuma. Ona je u tom duhu danas predstavila i spot za jednu od numera sa albuma – „cardigan“.

Kako bi se adekvatno obeležilo, osmo studijsko izdanje naći će se na osam deluxe CD i vinil verzija, a na njima će biti dostupna i jedna dodatna numera naslova „the lakes“.
Katalog dostupnih albuma TAYLOR SWIFT pogledajte ovde