Menu

Norah Jones - novi singl


30.7.2019.

Iako je nedavno objavila novi album „Begin Again“ Norah Jones se već oglasila sa novim projektom. Radi se o pesmi „Take it Away“ koju je snimila u saradnji sa Tarrionom Ball iz grupe „Tank and the Bangas“, dok je kao producent ponovo angažovan Thomas Bartlett.

O saradnicima na novom projektu Norah kaže:

„Slušala sam Tarrionu sa Bangasom u New Orleansu 2016. godine i oduvali su. Ubrzo nakon koncerta smo stupili u kontakt i postali prijatelji. Ovo je bila zabavna prilika da zajedno kreiramo u studiju. Zanimljivo i bez pritisaka. To je sjajan način za saradnju sa ljudima – dan ili tri u studiju i to je to“. 


Tako su nastale pesme koje je Norah objavljivala od prošlog leta – bilo je tu raznih uticaja – od elektronike, preko akustičnih folklornih balada do orgulja. Sedam pesama je u aprilu objavljeno na albumu simboličnog naslova „Begin Again“. Album zapravo predstavlja kolekciju eklektičnih singlova na kojima su kao saradnici potpisani i Thomas Bartlett, Jeff Tweed i Brian Blade.



Nakon objave albuma „Day Breaks“ 2016. godine, a zatim promotivne kampanje i turneje koja ga je pratila, Norah Jones se vratila u studio i počela sa snimanjem novog albuma.