Menu

NORAH JONES NAJAVLJUJE KONCERT U OPATIJI


18.01.2023.


Višestruko nagrađivana američka pevaćica, kantautorka I pijanistkinja, Norah Jones, nastupiće 15. Jula 2023. godine  na Letnoj pozornici u Opatiji.



Norah je solo karijeru započela 2002. godine izdavanjem debitantskog  albuma  ”Come away with me” koji je ostvario tiraž od preko 27 miliona prodatih primeraka i svojoj autorki je doneo pet nagrada Grammy. Albumi koji su usledili  ”Feels Like Home” (2004.), ”Not Too Late” (2007.) i ”The Fall” (2009.) takođe su bili uspešni i stekli  platinasti status, jer je svaki od njih prodat u tiražu od preko million  primeraka. Usledila je kompilacija iz 2010. ”…Featuring Norah Jones” koja je pokazala je njenu neverovatnu svestranost kroz saradnju s različitim umetnicima kao što su Willie Nelson, Foo Fighters, Outkast i Herbie Hancock.



Norah Jones je do sada objavila osam studijskih album a poslednji je istovremeno i njen prvi album sa božićnim pesmama “I Dream Of Christmas” objavljen 2021. godine. Billboard ju  je proglasio najboljom jazz umetnicom 2000-ih, njene pesme su streamingovane šest milijardi puta širom sveta.



Posle 16 godina Norah Jones ponovo će nastupiti u Hrvatskoj i to 15. jula 2023.  na Ljetnoj pozornici u Opatiji,  jednoj od najlepših letnjih koncertnih bina regiona.

Posetite METROPOLIS SHOP – istražite našu ponudu!!!