Menu

Elton John - „The Lockdown Sessions“


22.10.2021.

Muzički virtuoz Elton John predstavlja dugoočekivano studijsko izdanje „The Lockdown Sessions“. U pitanju je kolaborativni album koji je nastao u prethodnih 18 meseci, za vreme karantina. Na albumu se nalazi 16 pesama, među kojima su saradnje sa muzičkim zvezdama kao što su Dua Lipa, Charlie Puth, Nicki Minaj, Stevie Wonder, Years & Years, Miley Cyrus...

U martu 2020. godine Elton je morao da prekine sa svojom „Farewell Yellow Brick Road“ turnejom usled pandemije. Ovo nije obeshrabrilo ovog vrsnog umetnika, već naprotiv, to je bio početak nastanka jednog od njegovih najhrabrijih i najinteresantnijih projekata do sada. Iako nije bilo lako snimati u to vreme i uklopiti se u potpuno nove načine rada, on je prihvatio izazov koji je dao neverovatne rezultate.

Preko 20 muzičara je učestvovalo na ovom projektu koji prikazuje raznolikost žanrova, generacija, kultura... Svaka od ovih stvari je doprinela izgradnji jedinstvenog stila ovog albuma. Elton je do sada pisao knjige, snimao filmove, pravio turneje i modne linije, a današnjim izdanjem se otvara jedan potpuno novi magični svet u kom će slušaoci širom sveta sigurno uživati.




Eltoh John - Katalog dostupnih izdanja pogledajte ovde