Menu

MVA 22.23 NAGRADE - JOŠ SAMO ČETIRI DANA ZA PRIJAVLJIVANJE!


27.04.2023.


Jaka konkurencija i veliki broj prijavljenih izvođača glavna su karakteristika ovogodišnje manifestacije.


Pod naslovom „MVA 22.23”, početkom aprila je otvoren konkurs Festivala kratkog muzičkog filma, muzičko – filmske manifestacije koja želi da predstavi i podstakne razvoj muzičke, filmske i video industrije u regionu.

Diskografske kuće, autori, producenti, bendovi i izvođači su se preko e-mejla: muzzikvideoawards22.23@gmail.com prijavljivali (i prijavljuju se i dalje)  do 30. aprila 2023. godine.

Ove godine odziv autora, muzičara, bendova i diskografskih kuća veći nego prethodnih godina, pa je tako do sada prijavljeno skoro 500 video radova iz celog regiona, uključujući i bugarske diskografske kuće jer se Muzzik TV programi emituju i tamo.

Kategorije u kojima se muzički video spotovi takmiče su: 1. Najbolji video, 2. Video novog izvođača, 3. Rock, 4. Fusion, 5. Pop, 6. Electro Dance Music, 7. Indie, 8. Hip hop, 9. Režija, 10. Montaža, postprodukcija i specijalni efekti, 11. Kamera, 12. Koncept i art direkcija, 13. Koreografija, 14. Animirani video, 15. Glavna uloga i 16. Video sa porukom.


Kao što je već postala tradicija, spotovi nominovani po kategorijama biće objavljivani tokom maja i juna meseca a gledaoci Muzzik TV programa i pratioci Muzzik portala, na sajtu https://www.muzzik.tv/  će moći da glasaju za svoje favorite odmah nakon objavljivanja svake kategorije.

Rezervisano samo za najbolje, to je i dalje moto ove MUZZIK manifestacije!

Slušamo pesmu Krindž niškog benda Stereo Bananna koji je na prošlogodišnjem konkursu MVA 2K21 bio pobednik u najvažnijoj kategoriji, onoj za ukupno NAJBOLJI VIDEO.