Menu

Mixed Up Mary predstavljaju spot za singl “Umolomni“!


1.10.2018.


Nakon što su krajem prošle nedelje najavili objavu debi albuma “Umolomni“, noir-pop grupa Mixed Up Mary sada predstavlja i najavni singl albuma sa pratećim spotom, u kom jedine uloge igraju upravo glavni akteri ove grupe, Ana i Konrad Lovrenčić.



“Ova pesma govori o ljubavi koja je neodrživa. Jer jedno mora otići. Nekuda. Nekome. Sam spot dočarava težinu tog rastanka koji je došao prerano, jer je svanulo“, otkriva Ana, autorka teksta i muzike ove pesme i nastavlja - “Svi oni koji su hodali po tom tankom rubu gde nastaju pesme, a slabe proguta mrak, znaju o čemu pričam. Taj kreativni zanos gotovo je na ivici ludila. Ima pesama i pesama. Jedne pišeš zato što možeš, a druge zato što moraš. Moraš, 'da preživiš', da istisneš te silne emocije iz sebe“.

 


Upravo pesma “Umolomni“ otvara njihovo istoimeno debi izdanje, koje će biti objavljeno 5. oktobra ove godine. Album donosi ukupno 11 autorskih pesama, među kojima su i ranije predstavljeni singlovi “Zauvijek“ i “Ljetna“. Produkciju izdanja potpisuje Konrad Lovrenčić, dok je mastering radio Srđan Sekulović Skansi.


Bend čine muzičari i supružnici Ana i Konrad Lovrenčić, koji su svoje životno putovanje i neizmernu ljubav prema muzici i umetnosti spojili i na muzičkom planu. Mixed Up Mary priču su vrlo brzo predstavili i prijateljima i kolegama, te su u najbližoj Konradovoj okolini pronašli nekoliko muzičara koji su poverovali u tu priču i pristali da budu njen deo; tako im se pridružuju klavijaturista Davor Zanoški i gitarista Erol Zejnilović, a nakon nekog vremena i bubnjar Silvio Bočić (Mangroove, Darko Rundek).