Menu
Kalendar događaja
 • 21
  mar
  20h
  KŠ! Duo
  Ivana & Jelena
 • 22
  mar
  21h
  Acid Radio
  Koncertna promocija albuma "Acid Radio"
 • 23
  mar
  21h
  Johnny Cash Tribute Band
 • 28
  mar
  20h
  DJ Milorad Milinković
 • 29
  mar
  21h
  Radiofoniks
  Koncertna promocija albuma "Radiofoniks"
Hot in Shop

Mile Kekin potpisuje svoj novi album u MKM


8.11.2018.

Pre nešto više od deset dana dana izašao je novi solo album Mileta Kekina, „Kuća bez krova“, a odlične reakcije i dalje pristižu sa svih strana. Vrhunski muzički kritičari prepoznali su ovaj album kao muzičko remek delo, a neki mu čak ove godine predviđaju i Porin za najbolji album.

Veliki interes za album „ Kuća bez krova“ pokazali su ne samo  kritičari i novinari, već  i fanovi širom regiona koji u svojoj fonoteci žele da imaju ovaj album.

Zato će danas (8. 11) od 16 časova u Muzičkoj kući Metropolis u Makedonskoj 21, vreme biti rezervisano za  sve koji žele da u svojim rukama imaju potpisani primerak ovog albuma.

Osim na cd-u, od 8. 11, „Kuća bez krova“ biće dostupna i na vinilu koji možete nabaviti u Muzičkoj kući Metropolis!

CD se danas prodaje po promotivnoj ceni od 999 dinara i možete ga kupiti u Makedonskoj 21 ili putem online shop-a. Pogledaj ovde.


Pesma koja je od izlaska albuma najviše odjeknula je duet s Bajagom - „Atlantida“, za koju je urađen animirani spot. 
„Posljednjih dana često spominjana Atlantida, pjesma o mojoj potrazi za izgubljenim članovima plemena Azri dobila je spot zahvaljujući još jednom članu plemena , Tomislavu Fiketu, poznatom po lošoj navici iliti Bad Habbitu da talasa kad većina šuti. Spot je priča o svima nama koji se ne damo strpati u torove i pobjedi protiv crvenih mundira. Zasada samo u stripovima.“ – na pesmu se osvrnuo  Mile Kekin