Menu
Kalendar događaja
 • 28
  apr
  21h
  MrKey & JaMbi // Romantic Grunge
  Metropolis Spring Vibe
 • 21
  apr
  21h
  Ice Cream Man
  Metropolis Spring Vibe
 • 07
  apr
  20h
  Jelena Bjeković
  Metropolis Spring Vibe
 • 31
  mar
  21h
  Bosque Sound Community
  koncertni nastup
 • 24
  mar
  20h
  Koncertna promocija albuma "I" džez sastava Vous Ete's Swing!
Hot in Shop

MICHAEL KIWANUKA - „Beautiful Life“


21.10.2021.

Nakon veoma interesantnih osamnaest meseci za njega i prekinute turneje usled pandemije, britanski kantautor Michael Kiwanuka se novom muzikom vraća sigurniji nego ikada i predstavlja novi singl pod nazivom „Beautiful Life“. Numera je nastala u procesu stvaranja njegovog četvrtog studijskog albuma.


Orlando von Einsiedel, Oskarom nagrađivani britanski reditelj, je pozvao muzičara i pitao ga da da pruži svoj doprinos novom dokumentarnom filmu „Convergence: Courage In A Crisis“. Odgovor je bio potvrdan, te je „Beautiful Life“ postala glavna numera filma koji je od danas dostupan na Netflix platformi.„Ova pesma govori o osećaju koji ukazuje na to da se u ljudskom duhu nalazi prava snaga kada pokušaš da vidiš lepotu, čak i u teškim situacijama. Želeo sam da razmislim o tome i pitao sam se kakav bi život bio da ga živim po tom principu. Šta god da ljudi osete slušajući numeru je u redu sa mnom, ali ono što sam ja pokušao da emitujem kroz muziku je osećaj prkosa, osećaj snage koja vodi kroz nevolje“, kaže Kiwanuka o svom novom izdanju.


Photo: universalmusicserbia/Jodie Canwell

Pored ove numere objavljena je i pesma „All My Life“, koja je takođe deo novog dokumentarca. Michael Kiwanuka se na proleće 2022. vraća na britanski deo turneje kako bi svoji obožavaocima podario izvođenja pesama sa voljenog albuma „KIWANUKA“, ali i novih numera koje će tek osvojiti njihova srca.