Menu

Metropolis Tribute Fest - IQV (EKV Tribute)


1.3.2018.

Muzičkoj kući Metropolis svake subote u martu mesecu organizujemo nezaboravne tribute večeri najvećih jugoslovenskih domaćih grupa! Fest otvara grupa IQV 3. marta u 21h!

Ulaznice za ovaj događaj možete nabaviti u Muzičkoj kući Metropolis, Makedonska 21 po ceni od 300 dinara!

IQV
- EKV tribute band  čini grupa muzičara, poštovalaca rada i dela jednog od najboljih rok bendova sa ovih prostora, grupe Ekatarina velika.Tokom 18 godina postojanja, svirali su u mnogim gradovima Srbije i regiona. Kroz ta putovanja i koncertne nastupe imali su priliku da upoznaju publiku EKV-a i shvatili su da je reč o zaista o posebnoj publici, ljudima koji su toliko iskreno posvećeni i predani muzici gupe EKV koju snažno vole. 

Članovi benda o svom projektu kažu:

"Svaki koncert nam je važan i svaki koncert je vredan poštovanja, bez obzira da li smo svirali pred 5 ili 55000 ljudi. Trudimo se da na svoj način iznesemo deo filozofije, stav  i suštinu onoga što čini muziku Milana Mladenovića i grupu EKV, doživljavajući ujedno njihove pesme i kao deo vlastite priče. Drago nam je što je publika uvek prepoznala našu iskrenost i trud i zato nas višestruko nagrađivala svojom energijom, emocijom i aplauzima. Radujemo se novim susretima i dobrim svirkama."