Menu

Metropolis Tribute Fest - AZRA EL (AZRA Tribute)


6.3.2018.

Nakon sjajnog nastupa grupe IQV (EKV Tribute), u subotu 10.3. od 21h nastupa AZRA EL (Azra Tribute) u Muzičkoj kući Metropolis! 

Bend je svoj prvi nastup zabeležio 2008. godine u Beogradskom SKC-u. Ubrzo nakon toga slede nastupi u raznim klubovima i festivalima u Beogradu i širom Srbije. Ideja sviranja pesama grupe Azra iz ljubavi prema duhu tog vremena prenosi se na publiku vrlo uspešno i masovno kao i u vreme s kraja 70-ih i 80-ih godina. Pristižu pozivi i iz ostalih zemalja iz okoline koji prihvataju ovu svirku podjednako strasno i iskreno. Bend tradicionalno nastupa u klubu Fest u Beogradu svakog 1. januara, kao i za rođendan Džonija Štulića 11. Aprila. Publika koja posećuje koncerte spaja generacije iz perioda koji se može uokviriti u skoro četrdeset godina.

Bend nastupa kao prva postava Azre - u trojci, svirajući sve periode grupe. Pesme se izvode najvećim delom iz nastupa uživo, a studijske verzije pesama zadovoljavaju sve one koji su ih nekada hteli čuti uživo. Rock, pop, punk, etno, reggae, afro i latino zvuk sa tekstovima koji su i danas aktuelni možete čuti na tribute koncertima posvećenim ovom velikom bendu koji će zauvek ostati na našoj sceni u duhu ljudi koji vole dobru muziku. Ne zaboravimo i sve drage goste koji su na svirkama uvek dobrodošli šireći dobre vibracije zlatnog vremena YU rocka.