Menu

Metropolis Tribute Fest - Atomsko skrovište


26.3.2018.

U subotu, 31. marta sa početkom od 21h u Muzičkoj kući Metropolis nastupiće tribute sastav Atomsko Skrovište u okviru Metropolis Tribute Fest-a.


Bend Atomsko Skrovište je tribute benda Atomsko Sklonište i okuplja iskusne muzičare koji su veliki fanovi i poštovaoci rada jednog od najznačajnijih rokenrol sastava ex-Yu rock scene. Članovi benda su iskusni i poznati muzičari: Nebojša Čanković Čane (ex: 357) - gitara, Vladimir Rajčić Raja (ex: Kraljevski Apartman) - bas, Aleksandar Petrović Alek – bubnjevi (ex: Eyesburn ) i Dejan Mrkalj Sivi -(ex Beerdrinkers & Hellraisers) – vokal. Ova četvorka na svojim svirkama vodi publiku na putovanje u vreme kada je “Atomsko Sklonište” živelo pravi “rokenrol san”, ali je i u svojim tekstovima predviđalo opasnost od “atomske bombe neukusa”. 

Nastupi “Atomskog Skrovišta” koji je napravljen po modelu originalne postave Atomskog Skloništa kada je pevao Serđo Blažić su vrlo zapaženi na brojnim festivalima i moto skupovima, a redovno održavaju i klupske svirke širom Srbije.

 Live videos:


Ulaznice za nastup Atomskog Skrovišta možete nabaviti po ceni od 300 dinara u Muzičkoj kući Metropolis, Makedonska 21.