Menu
Kalendar događaja
 • 30
  nov
  21h
  ZONA B
  Metropolis Blues Fest 3
 • 04
  dec
  13h
  Promocija albuma "Jednina" grupe GOBLINI
 • 05
  dec
  20h
  DJ Vlada Pejak
  Metropolis Blues Fest 3
 • 06
  dec
  21h
  ICE CREAM MAN
  Metropolis Blues Fest 3
 • 07
  dec
  21h
  SUBWAY & Mirko Tomić
  Metropolis Blues Fest 3
Hot in Shop

Metropolis Jazz Fest 2019 - koncertni nastup vokalnog kvarteta MING


18.2.2019.

Vokalni kvartet MING nastupiće na ovogodišnjem Metropolis Jazz Festu 8. marta u Muzičkoj kući Metropolis sa početkom u 21h!


Vokalni kvartet MING osnovan je 2018. godine u Beogradu, a rad sastava probuđen je inicijativom mlade pijanistkinje Nevene Pejčić koja je okupila raspevanu četvorku, kreirala koncept inspirisan zvukom 60ih i 70ih u Americi, a onda dovela pojačanje u vidu ritam sekcije. Tako je MING dobio svoj novi zvuk, kao vokalno-instrumentalni sastav. Na repertoaru benda su džez standardi u originalnim aranžmanima kao i zlatne numere u autentičnom stilu poznatih kompozitora i aranžera.


Četvorka satkana od najizuzetnijih ženskih vokala nove generacije, predvođena aranžerskim umom mlade pijanistkinje, koja izvodi popularne džez standarde iz najvibrantnijeg perioda džeza-svakako je unikatna pojava na domaćoj sceni. Ove mlade umetnice pošle su ozbiljnim putem i u prvih par meseci od osnivanja sastava nastupile su u svim eminentnijim koncertnim salama širom Srbije, a vizija je da se njihova privrženost džezu i oldskul stilu daleko čuje!

Ulaz je slobodan, rezervacije mesta na 063 23 70 20!Članovi sastava MING su: 

Milica Dobrić - vokal
Ivana Dimitrijević - vokal
Nataša Pejčić - vokal
Gorica Šutić - vokal
Nevena Pejčić - klavir i aranžmani
David Gegić - kontabas
Aleksa Milijanović - bubnjevi