Menu
Kalendar događaja
 • 21
  mar
  20h
  KŠ! Duo
  Ivana & Jelena
 • 22
  mar
  21h
  Acid Radio
  Koncertna promocija albuma "Acid Radio"
 • 23
  mar
  21h
  Johnny Cash Tribute Band
 • 28
  mar
  20h
  DJ Milorad Milinković
 • 29
  mar
  21h
  Radiofoniks
  Koncertna promocija albuma "Radiofoniks"
Hot in Shop

Metropolis Jazz Fest 2019 - koncertni nastup vokalnog kvarteta MING


18.2.2019.

Vokalni kvartet MING nastupiće na ovogodišnjem Metropolis Jazz Festu 8. marta u Muzičkoj kući Metropolis sa početkom u 21h!


Vokalni kvartet MING osnovan je 2018. godine u Beogradu, a rad sastava probuđen je inicijativom mlade pijanistkinje Nevene Pejčić koja je okupila raspevanu četvorku, kreirala koncept inspirisan zvukom 60ih i 70ih u Americi, a onda dovela pojačanje u vidu ritam sekcije. Tako je MING dobio svoj novi zvuk, kao vokalno-instrumentalni sastav. Na repertoaru benda su džez standardi u originalnim aranžmanima kao i zlatne numere u autentičnom stilu poznatih kompozitora i aranžera.


Četvorka satkana od najizuzetnijih ženskih vokala nove generacije, predvođena aranžerskim umom mlade pijanistkinje, koja izvodi popularne džez standarde iz najvibrantnijeg perioda džeza-svakako je unikatna pojava na domaćoj sceni. Ove mlade umetnice pošle su ozbiljnim putem i u prvih par meseci od osnivanja sastava nastupile su u svim eminentnijim koncertnim salama širom Srbije, a vizija je da se njihova privrženost džezu i oldskul stilu daleko čuje!

Ulaz je slobodan, rezervacije mesta na 063 23 70 20!Članovi sastava MING su: 

Milica Dobrić - vokal
Ivana Dimitrijević - vokal
Nataša Pejčić - vokal
Gorica Šutić - vokal
Nevena Pejčić - klavir i aranžmani
David Gegić - kontabas
Aleksa Milijanović - bubnjevi