Menu

„Megadeth“ – pogledajte „Killing Time“


18.12.2022.


Američki thrash metal „Megadeth“ obajavio je  video  za pesmu „Killing Time“. Novi snimak je peti deo priče o legendarnoj maskoti benda nazvanoj Vic Rattlehead. 



Pesma „Killing Time“ je peti singl sa aktuelnog izdanja „The Sick, The Dying….and the Dead“, koji je bend objavio 2. septembra. Odmah po objavljivanju album je postigao  veliki uspeh – kada pogledamo top liste u Americi, Finskoj, Australiji, Poljskoj, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji jasno je da je ovo najbolje kotirani album grupe „Megadeth“ ikada. Nedavno su po trinesti put nominovani za nagradu „Grammy“ i to sa pesmom „We’ll Be Back“ u kategoriji „Best Metal performance“. 



Album „The Sick, The Dying…and the Dead“ je šesnaesti studijski album koji potpisuju Dave Mustaine i „Megadeth“. Prethodni album „Dystopia“ objavljen je šest godina ranije, 2016. godine. Tada su takođe bili nominovani za prestižno „Grammy“ priznanje koje su i osvojili sa naslovnom numerom „Dystopia“.
Posetite naš Metropolis Shop – istražite našu ponudu, među novitetima je i „The Sick, The Dying …. And the Dead“ grupe „Megadeth“