Menu
Kalendar događaja
 • 21
  feb
  20h
  DJ Vlada Jet
  Veče australijskog roka - 40 godina bez Bona Skota
 • 22
  feb
  21h
  Tennessee Wankers
  Elvis tribute projekat
 • 28
  feb
  21h
  Lola & Lazar Duo
  koncertni nastup
 • 01
  mar
  21h
  Nebojša Simeunović Sabljar (Dža ili Bu)
  solo akustik
 • 04
  mar
  20h
  Dj Zdenko Kolar (ex VIS IDOLI),
  Veče posvećeno Vladi Divljanu
Hot in Shop

MARSHALL - 10. PUT BROJ JEDAN


30.1.2020.

MARSHALL BRUCE MATHERS III, poznat po imenu EMINEM je sa novim jedanaestim albumom “Music to Be Murdered By” ponovo i to po deseti put  na vrhu američke i britanske liste albuma. 

Preciznije, Eminem je jedini izvođač u istoriji koji je sa deset izdanja uzastopno bio na mestu broj 1 britanske liste albuma. Osim u Americi i Britaniji, aktuelni album slavnog repera je i na vrhovima top lista u Kanadi, Australiji, Švajcarskoj, Irskoj, Finskoj, Holandiji...

“Music to Be Murdered by” je jedanaesti Eminemov studijski album i objavljen je godinu i po dana nakom slavnog prethodnika “Kamikaze”. Album su producirali Eminem i Dr Dre, a među brojnim saradnicima na albumu su i Ed Sheeran, Voung M.A., Joel Ortiz, Don Toliver, kao iJuice WRLD kome je ovaj album posvećen. 

Juice WRLD se pojavljuje u numeri “Godzilla” koja je odabrana za drugi singl sa albuma (posle singla “Darkness” koji je objavljen istog dana kada i album). Dok su fanovi oduševljeni novim Marshallovim albumom kritika je prilično podeljena tako da je najvišu ocenu (5/5 zvezdica) dobio samo od Daily Telegrapha.