Menu
Kalendar događaja
 • 14
  sep
  21h
  Milica & Mihailo akustik duo
  Veče posvećeno Amy Winehouse
 • 15
  sep
  20h
  Dare & Mare
  Leteći DJ cirkus
 • 21
  sep
  20h
  Veče posvećeno Milanu Mladenoviću
  Film "Limunovo drvo" i DJ Ivan Jevtović
 • 22
  sep
  21h
  Frano Lasić & Lole le Breton
 • 28
  sep
  20h
  KŠ! DUO
  DJ veče
Hot in Shop

Marilyn Manson predstavlja novi album!


12.10.2017.

Dve godine nakon objavljivanja, za mnoge iznenađujuće zrelog goth – metal albuma, “The Pale Emperor“, Marilyn Mason je tu sa novim albumom!

Na novom albumu, Marilyn je obradio puno tema između kojih se definitivno izdvajaju nasilje, seks, politika, ali i romantika. U pesmi “KILL4ME“, Manson traži od svojih fanova da mu se brutalno zavetuju na vernost, dok pesmom “SAY10“, koju krasi interesantni trap instrumental, zalazi u nove muzičke pravce sa stavom “ja sam legenda, nisam basna“.

Bend koji je radio na novom albumu “Heaven Upside Down“ čine kompozitor filmske muzike Tyler Bates koji svira gitaru i klavijature, zatim bivši bubnjar benda The Dillinger Escape Plan Gil Sharone, kao i basista Twiggy Ramirez, koji nije svirao na prošlom izdanju “The Pale Emperor“. Marilyn Manson poverio je produkciju, miks i master albuma već pomenutom saradniku Tyleru Batesu, dok je sam bio zadužen za tekstove pesama.Tokom snimanja desetog studijskog izdanja preminuo je Mansonov otac – Hugh Warner, koji je postao glavna inspiracija, a pesma koja zatvara album “Saturnalia“ je posvećena upravo njemu.

Manson je trenutno povređen usled pada jednog dela metalne konstrukcije na njega, tokom Hammerstein Ballroom  koncerta u Njujorku, te je bio primoran da nekoliko narednih koncerata odloži do daljnjeg.

Album “Heaven Upside Down“ je u Srbiji dostupan preko servisa Deezer i Google Play - https://umrs.lnk.to/marilynmansonHUD