Menu

“MANESKIN” ŽURE DA OBJAVE “RUSH”


20.12.2022.


Grupa Måneskin je objavila novi singl  “La Fine”, koji će se naći na njihovom budućem albumu “RUSH!” čije je objavljivanje zakazano za 20. januar.



Album “RUSH!”je treći studijski album benda,  producirali su ga  Fabrizio Ferraguzzo i Max Martin. Snimljen  u studijima u Los Anđelesu, Italiji i Tokiju i na njemu će se naći  već objavljeni  singlovi: “Mammamia”, “Supermodel”,  “The Loneliest” i još 14 pesama.
“Glavni” singl sa albuma "RUSH!" biće pesma "Gossip" u kojoj je grupa Måneskin ugostila Toma Morella,gitaristu  legendarnih Rage Against The Machine i Audioslave. Singl "Gossip" biće objavljen 13. januara , a članovi Måneskin su povodom ove fantastične saradnje izjavili:
"Neverovatno iskustvo koje poseduje Tom Morello omogućilo nam je da bolje razumemo proces snimanja pesama. Ne možemo dovoljno da mu se zahvalimo što nam se pridružio u ovoj pesmi. Njegovo prisustvo je čast za čitav bend", izjavio je Damiano."Doneo  je “Rage” u” Måneskin" izjavio je Ethan.
Måneskin će nastaviti svoju rasprodatu turneju LOUD KIDS TOUR po Evropi početkom godine, a prvi datum je 23. februara kada će svirati u Pesaru (Italija).
Posetite Metropolis Shop – nudimo vam gotovo kompletnu diskografiju benda “Maneskin”
   ....kao I kolekciju albuma grupe “Rage against the machine”.