Menu

MANESKIN I TOM MORELLO – MOGUĆE JE…I ODLIČNO ZVUČI


15.01.2023.


Grupa Måneskin objavila je novi singl “Gossip”, a specijalni gost je -Tom Morello!Noseći singl novog albuma "RUSH!" je pesma "Gossip" u kojoj je grupa Måneskin ugostila Toma Morella, člana legendarnih “Rage Against The Machine” i “Audioslave”.

"Neverovatno iskustvo koje poseduje Tom Morello omogućilo nam je da bolje razumemo proces snimanja pesama. Ne možemo dovoljno da mu se zahvalimo što nam se pridružio u ovoj pesmi. Njegovo prisustvo je čast za čitav bend", izjavio je pevač Damiano.

"Doneo  je Rage u Måneskin" izjavio je bubnjar Ethan.

"Tom je jedan od najvećih muzičara koje sam slušao i od kojih sam učio. Sviranje sa njim je ostvarenje sna. To je neverovatan poklon i meni najavažniji momenat ove neverovatne godine", dodao je gitarista Thomas.


"Kada sam čuo da postoji rokenrol bend koji rastura svetom, a poreklom je iz Italije, pomislio sam "Stvarno? Ma, hajde!", ali kada sam ih video uživo, bio sam oduševljen. Oni su bez pardona glasni, seksi i rokaju i zaslužuju da budu nosioci novog rokenrol talasa za mlađe generacije. Dobar su bend, svi odlično sviraju, pišu sjajne pesme, a uživo su fenomenalni! Puno liče na bendove '90-tih. Siguran sam da ćemo sarađivati zajedno u budućnosti"izjavio je Tom Morello.
 
Album "RUSH!",  koji zvanično izlazi 20. januara,  producirali su Fabrizio Ferraguzzo i Max Martin, sniman je u Los Anđelesu, Italiji i Tokiju i na njemu će se naći  prethodni singlovi: "Mammamia", "Supermodel" i power pop balada "The Loneliest", novi singl "La Fine", singl sa Tomom Morellom, "Gossip" kao i jedanaest novih pesama.
Måneskin će nastaviti svoju rasprodatu turneju “LOUD KIDS TOUR” po Evropi početkom godine, a prvi datum je 23. februara kada će svirati u Pesaru (Italija).


Posetite METROPOLIS SHOP – istražite ponudu izdanja benda “Måneskin”