Menu
Kalendar događaja
 • 28
  feb
  21h
  Lola & Lazar Duo
  koncertni nastup
 • 29
  feb
  21h
  Nebojša Simeunović Sabljar (Dža ili Bu)
  koncertni nastup
 • 04
  mar
  20h
  Dj Zdenko Kolar (ex VIS IDOLI),
  Veče posvećeno Vladi Divljanu
 • 05
  mar
  20h
  Vlada i Teoretičari Zavere
  koncertna promocija albuma "Život piše bluz"
 • 06
  mar
  20 h
  DJ Maja E-Play
  GIRL POWER!
Hot in Shop

Magic Bush u MKM!


24.04.2017.

Beogradski rokenrol bend Magic Bush održao je u subotu 22. aprila koncert u Muzičkoj kući Metropolis povodom međunarodnog Dana prodavnica ploča! Bend je svirao svoje autorske pesme sa prvog ali i drugog albuma koji će uskoro biti i objavljen. Takođe, mogli ste čuti i obrade čuvenih britanskih grupa poput The Beatles, Oasis, Led Zeppelin i drugih.


Magic Bush je nastao u Beogradu, 2015. godine kao plod ideje da se okupi bend koji će stvarati muziku, snažno inspirisanu zvukom britanske rok scene. Muzičari koji su činili prvu postavu i komponovali pesme za debi album su: Damjan Dašić, Marko Ćalić, Nikola Dundjerović i Vitomir Milićević. Album je sniman u periodu 2015. - 2016. godine u beogradskom studiju "O", i sadrži dvanaest pesama, čiji su muzički producenti Damjan Dašić i Oliver Jovanović. Ceo album je otpevan na engleskom jeziku.
Od polovine 2016. godine, zbog obaveza prema drugim projektima, umesto Nikole i Vitomira,  novu postavu upotpunjuju Vladimir Jevtić (bubnjevi) i Ivan Stanković (bas gitara). Magic Bush, trenutno, na koncertima promovišu svoj autorski rad, kao i muziku pod čijim uticajem komponuju, a u januaru 2017. godine su, ponovo, u studiju "O", otpočeli snimanje pesama koje će činiti drugi album.