Menu
Kalendar događaja
Hot in Shop

Madonna predstavlja “Medellin” i najavljuje novi album!


18.4.2019.

Malo je reći da je svetska publika željno iščekivala novo izdanje pop kraljice Madonne. Ona i kolumbijska zvezda Maluma danas su predstavili „Medellin“, prvi singl sa njenog predstojećeg albuma „Madame X“, najavljenog za 14. jun.


Pod kreativnim uticajem života u Lisabonu tokom proteklih nekoliko godina predstojeći album je kolekcija od 15 novih pesama koje slave dug i intenzivan odnos Madonne i latino muzike i kulture, kao i drugih globalnih uticaja. Pevanje na portugalskom, španskom i engleskom jeziku koje čini ovaj album, predstavljeno je najpre singlom „Medellin“, koji je koproducirao Mirwais i oslikava duh Maluminog rodnog grada. Osim toga, tu spadaju himna „I Rise“, jamajčanska dancehall numera „Future“ na kojoj se pridružuje Quavo i koju koproducira Diplo, kao i zvučno inovativna numera „Dark Ballet“.


„Lisabon je mesto gde se rodila moja inspiracija“, objašnjava Madonna. „Tamo sam našla svoje pleme i čarobni svet neverovatnih muzičara koji su učvrstili moje uverenje da je muzika širom sveta zaista povezana i da predstavlja dušu univerzuma."




U toku više od 18 meseci snimanja u Portugalu, Londonu, Njujorku i Los Anđelesu, Madonna je na četrnaestom studijskom albumu sarađivala sa producentskim imenima kao što su Mirwais, Mike Dean, Diplo i drugi.

„Madame X“ pojaviće se u dve verzije – standardnom i deluxe izdanju, uz već poznat tracklist:

1.       Medellín (Maluma)
2.       Dark Ballet
3.       God Control
4.       Future (ft. Quavo)
5.       Batuka
6.       Killers Who Are Partying
7.       Crave (ft. Swae Lee)
8.       Crazy
9.       Come Alive
10.   Extreme Occident **deluxe izdanje
11.   Faz Gostoso (ft. Anitta)
12.   Bitch I’m Loca (ft.  Maluma)
13.   I Don’t Search I Find
14.   Looking for Mercy **deluxe izdanje
15. I Rise



Izdanje „Medellin“ je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play:  https://umrs.lnk.to/MadonnaMedellin