Menu
Kalendar događaja
 • 21
  feb
  20h
  DJ Vlada Jet
  Veče australijskog roka - 40 godina bez Bona Skota
 • 22
  feb
  21h
  Tennessee Wankers
  Elvis tribute projekat
 • 28
  feb
  21h
  Lola & Lazar Duo
  koncertni nastup
 • 29
  feb
  21h
  Nebojša Simeunović Sabljar (Dža ili Bu)
  solo akustik
 • 04
  mar
  20h
  Dj Zdenko Kolar (ex VIS IDOLI),
  Veče posvećeno Vladi Divljanu
Hot in Shop

LP DUO - „Lemon, Honey, Ginger“


13.9.2019.

Samo sedam dana pre izlaska novog albuma „Duality“LP Duo predstavlja i treći singl koji će se na njemu naći, a koji nosi naziv „Lemon, Honey, Ginger“. Da inspiracija leži u apsolutno svemu što nam se događa i što nas okružuje, dokazuje ova harmonična kompozicija za dva hibridna klavira.

„Budući da je pesma nastajala dok smo bili naizmenično bolesni, naziv je omaž sastojcima koji su nas spasili tokom sezone gripa i direktno uticali na harmoniju koja vlada u ovoj kompoziciji“, objašnjavaju Sonja Lončar i Andrija Pavlović, koji stoje iza umetničkog imena LP Duo.Nakon „Analog Love“ i „Prince de Galles“, LP Duo donosi i treći singl sa albuma „Duality“ koji će biti predstavljen 20. septembra u izdanju Universal Music Serbia, a se može naći u pretprodaji na svim dostupnim servisima, kao i na ploči i CD-u.


Novi album po prvi put će na jednom mestu okupiti autorske kompozicije ovog dua pisane za hibridni klavir – potpuno nov instrument kreiran u jedinstvenom projektu „Quantum Music“ koji prvi put u takvu vezu dovodi muziku i kvantnu fiziku.

Album "Duality" u pretprodaji po promo cenama možete poručiti ovde.