Menu

KONCERT ZORANA PREDINA PREDVIĐEN ZA 18. MAJ ODLOŽEN JE ZA 2. JUN


12.05.2023.


Zbog velikih tragedija koje su zadesile Srbiju prethodnih dana koncert Zorana Predina predviđen za 18. maj se pomera i biće održan u petak, 2. juna u Velikoj sali Doma Omladine Beograda.


Jedan od najznačajnijih kantautora sa ovih prostora, legendarni Zoran Predin, nastupiće 2. juna , od 21 sat  u Velikoj sali Doma omladine Beograda. Za ovu priliku Predin publici priprema svojevrstan “best of” program nazvan “Na svojoj strani” - izvodiće pesme Arsena Dedića, Lačnog Franza ali i numere sa svojih solo albuma. I sve to, naravno, začinjeno njegovim specifičnim humorom i neodoljivim šarmom.
Slovenački pevač, tekstopisac, kompozitor i kantautor Zoran Predin rođen je 16. juna 1958. godine u Mariboru. Popularnost širom jugoslovenskih prostora je stekao tokom osamdesetih sa grupom „Lačni Franz“ koju je osnovao 1979. godine. Pored matičnog benda sarađivao je sa mnogim, najpoznatijim muzičarima sa ovih prostora. Piše muziku za film i pozorište, objavio je četiri knjige sa tekstovima pesama i dve knjige proze - „Druga žena u haremu“ i „Glavom kroz zid“. Zbog autentičnog pesničkog izraza nazivan je  „novotalasnim Arsenom Dedićem“.

Ulaznice po specijalnoj ceni od 2500,00 dinara (na dan koncerta 3.000,00)su dostupne na svim prodajnim mestima tickets.rs
Ulaznice kupljene za koncert koji je trebalo da se održi 18. maja važe I za novi datum.

U prodaji je ograničeni broj ulaznica – svega 499. Mesta su numerisana.