Menu

Kendrick Lamar predstavlja soundtrack za film "Black Panther"


14.2.2018.

Kendrick Lamar predstavlja soundtrack za film "Black Panther" na kom gostuju The Weeknd, James Blake, SZA i mnogi drugi!


Predvođen istoimenom numerom, soundtrack za “Black Panther” funkcioniše kao kolaborativni projekat na kojem su radili Kendrick Lamar i Anthony Tiffith, čovek sa vrha izdavačke kuće “Top Dawg Entertainment”.

 Ovaj soundtrack ujedno i obeležava prvu značajniju saradnju ovog dvojca. Najavljen je singlovima “Pray For Me” na kom se čuje i The Weeknd, i “All The Stars”, pesmom na kojoj sarađuju Kendrick Lamar i SZA. Spot za ovu numeru je već premašio 11 miliona pregleda, a za režiju su zaslužni Dave Meyers & the little homies koji su bili odgovorni i za legendarni spot za HUMBLE.

 
Kendrick Lamar se smatra jednim od najvažnijih umetnika današnjice, i njegov kreativan, inovativan i društveno osvešćen pristup je ostavio značajan trag na savremenu muziku. Ovim soundtrack-om, Marvel je znatno promenio način na koji se do sada tretirala muzika za filmove sa superherojskom tematikom. Lamar i Tiffith, sa mnogobrojnim saradnicima, stvorili su projekat koji prevazilazi granice konteksta singularnog filma. Uz spomenute umetnike, na albumu se nalaze i Vince Staples, James Blake, Schoolboy Q, Khalid i mnogi drugi.

Kendrick Lamar je prošle godine objavio album DAMN. koji je osvojio Grammy nagradu za najbolji rep album godine, NAACP  Image nagradu za najbolji album godine, hip-hop nagradu BET za album godine i mnoge druge. Ovaj album kao i ostala ostvarenja Lamar-a možete nabaviti putem našeg online shop-a.