Menu

JOŠ JEDAN NOVI SINGL GRUPE “METALLICA” KAO NAJAVA NOVOG ALBUMA


03.03.2023.


“If Darkness Had A Son” naziv je trećeg po redu singla grupe “Metallica” koji će se naći na novom albumu “72 Seasons”. Istovremeno, novi singl je i najava nesvakidašnje promocije albuma koja će se održati u bisokopima širom sveta, tokom koje je planirano preslušavanje novog albuma, prikazivanje svih pripadajućih spotova kao i ekskluzivno obraćanje benda. “Listening Party” će se na svim lokacijama održati istog dana – 13. aprila.



„72 Seasons“, 12. po redu studijski album metal velikana, biće objavljen dan nakon promocije, 14. aprila i na njemu će se naći 12 novih pesama. Album je producirao Greg Fidelman, zajedno s Hetfieldom i Ulrichom. Uz CD, LP i digitalno izdanje album će biti dostupan i u posebnoj seriji na crnom vinilu kao I u ograničenim kolekcionarskim varijantama. 


Metallica će album koncertno promovisati na velikoj svjetskoj turneji naziva „M72“! Turneja će obuhvatiti velik deo 2023. i 2024. Godine. Posebno je interesantno da će u svakom najavljenom gradu svirati dve večeri za redom. Što se Evrope tiče, "Metallica" će na predstojećoj turneji posetiti Nemačku, Finsku, Dansku, Španiju i Poljsku, Švedsku, Veliku Britaniju, Francusku i Holandiju.

Posetite METROPOLIS SHOP, istražite našu "METALLICA" ponudu!!!