Menu

JOAN JETT OBJAVILA NOVI EP "MINDSETS"


09.06.2023.


Legendarni članovi iz Kuće slavnih rokenrola i pioniri JOAN JETT AND THE BLACKHEARTS objavili su svoj novi digitalni EP, "Mindsets", Sa šest potpuno novih pesama, uključujući singl "If You're Blue". 



EP su producirali Joan, Kenny Laguna i Thom Panunzio, a izvršna produkcija Carlanne Brinkman. "Mindsets" je  prvo novo muzičko izdanje za bend od njihovog prvog akustičnog albuma "Changeup", koji je objavljen u martu 2022.
Novi EP je savršen spoj panka i rokenrola koji je istovremeno bezvremenski i trenutan, služeći kao podsetnik na to ko su zapravo JOAN JETT AND THE BLACKHEARTS - energičan,beskompromisan rokenrol bend.  

"Poslednjih nekoliko godina su bile teške za ceo svet. Ove pesme odražavaju različita 'mišljenja' potrebna da se preživi dan, nedelja, godina ili sledeći minut. To je način da se osećate povezanijim sa tim velikim, lepim, strašnim svetom napolju. THE BLACKHEARTS i ja smo imali neverovatno iskustvo pisanja, uvežbavanja i snimanja ovih pesama. Dougie Needles, naš gitarista, napravio je sjajne pesme od kojih smo izgradili EP", izjaviola je Joan Jett povodom objavljivanja novog albuma.

Posetite METROPOLIS SHOP, u ponudi imamo pomenuti album "Acoustics" ali i legendarni "I Love R'N'R"